+38(050) 846 49 04

Знаємо про колодци все

Пам'ятка для клієнта

Колодязь – це спосіб забезпечити дачну ділянку або приватний будинок чистою і свіжою питною водою.

Щоб вода зі свердловини була чистою, необхідно дотримуватися деяких рекомендацій – пам’ятки клієнту від майстрів нашої компанії. Як правильно користуватися колодязем.

В рамках цієї пам’ятки ми розглянемо, як правильно побудувати і експлуатувати джерело питної води.

    • Спорудження колодязя в безпосередній близькості з вигрібними ямами, місцями стоянки та роботи техніки, що працює на бензині або дизельному паливі, є неприпустимим.
      Після кожного ремонту колодязя варто виконувати повне прокачування води. Зробивши це, ви позбавитеся залишків будівельних матеріалів, які потрапляють у воду.
      Щоб витягати воду з колодязя, використовуйте середній за своєю потужністю насос. Використовуйте звичайний відцентровий насос, оскільки фекальний або дренажний створюють вібрацію, внаслідок чого можливе порушення цілісності шахти.
      Важливо правильно встановити насос у шахту. Виглядає це так – насамперед дістаємо агрегатом до самого дна, а потім піднімаємо на півметра.
      При будівництві колодязя заздалегідь подбайте, щоб у нього не потрапляло сміття. Встановіть будиночок, або хоча б спорудити кришку та покрівлю.
      Якщо ви не хочете, щоб якість колодязної води знижувалась, не рідше двох разів на рік оглядайте цю інженерну споруду на наявність сторонніх предметів та сміття.
      Криниця, не звичайна яма, заповнена водою, а складна інженерна споруда потребує ретельного чищення та регулярного обслуговування. Потрібно постійно контролювати якість води, що знаходиться в ньому, оскільки вона зміняться під впливом різних факторів.
      У разі виникнення проблем, пов’язаних з функціонуванням колодязя, не намагайтеся усунути їх самотужки, оскільки це не так просто, як здається. Краще звернутися до професіоналів, які вирішать це завдання не лише набагато швидше, а й якісніше.

      Щоб колодязь якомога довше радував вас чистою та свіжою водою, неодмінно дотримуйтесь цих рекомендацій. Пам’ятайте, що на здоров’ї своїх близьких заощаджувати не можна. До того ж, профілактика – найкращий спосіб уникнути на витратах серйозний ремонт надалі. Тому запам’ятайте наші поради та не забувайте застосовувати їх на практиці.

Наші переваги

ДОСВІД

Понад 5000 виконаних проектів за понад 10 років роботи

МАСШТАБ

Наші бригади працюють по всій Київській області

ТЕХНІКА

Парк власної техніки для навантаження, вивантаження, транспортування та виконання робіт

МАТЕРІАЛИ

Наша компанія є великим дилером та оптовиків провідних заводів

ЦІНИ

Доступні ціни, наявність знижок постійним клієнтам та оптовим замовникам.

Гарантія

Ми надаємо гарантію на всі виконані нами роботи

+38(050) 846 49 04

info@zemlebud.com.ua

Ми працюємо по місту Києву та всій Київській області