КАНАЛІЗАЦІЯ В БУДИНОК

Автономна каналізація у приватному будинку – одна з головних комунікацій та споруд у всій житловій споруді. Від неї багато в чому залежить естетичність та комфорт у будинку. Каналізація є основною та єдиною частиною комплексу санітарно-технічних споруд у приватних будинках, дачах та котеджах.

Від того наскільки правильно буде проведено монтаж та влаштування стічної криниці або септика, залежатиме і подальше комфортне проживання людей у ​​цьому будинку. Адже стічні води з побутовими відходами та кінцевими продуктами життєдіяльності людини мають не лише неприємний вигляд та запах, вони є токсичними та вкрай негативно впливають на здоров’я людини та природу. Тому не рекомендується довіряти монтаж каналізації за низьку ціну кустарним майстрам і сумнівним приватним бригадам.

Виконувати ці роботи повинні лише професійні фахівці з відповідним досвідом роботи та наявністю спеціального обладнання та інструменту. Для того щоб правильно виконати монтаж каналізації під ключ, особливо облаштувати септик, слід враховувати не тільки особливості будівництва, але також особливості самої ділянки, кліматичних умов. Провести такий аналіз та прийняти правильне рішення можуть лише досвідчені фахівці. А якщо ні, то є великий ризик того, що вся система буде встановлена ​​з порушеннями, які призведуть до виходу всієї або частини каналізаційної системи з ладу, а відповідно вимагатимуть надалі дорогий ремонт.

Монтаж каналізації під ключ

Яка буде система каналізації та її влаштування в першу чергу залежить, звичайно, від конструкції самого будинку, розташування та кількості санітарних вузлів, раковин, ванн. Також впливатиме на загальну вартість робіт: матеріали і ступінь очищення, що використовуються, при виході в грунт. Не останнім фактором є і переваги, і бажання домовласників до загального облаштування, виду санітарно-технічних споруд. Чи будуть накопичуватися стоки в спеціальній ємності або буде встановлена ​​станція глибокого очищення.

Але, загалом, конструкція автономної каналізаційної системи повинна включати один або кілька наступних видів очисних і накопичувальних споруд:

герметична ємність;
двокамерний септик;
фільтруючі переливні колодязі;
септик із полем фільтрації;
станція біологічного очищення;
станція штучного очищення;
септик із біофільтром;
септик із примусовою подачею повітря.

Професійний монтаж цього обладнання ви можете замовити в нашій компанії.

Перед тим як віддати перевагу будь-якій конкретній системі дуже важливо проконсультуватися з компетентними фахівцями. Ми надаємо своїм клієнтам не тільки найоптимальніші ціни на монтаж каналізації у вашому будинку, але також проводимо безкоштовну консультацію, організовуємо безкоштовний виїзд фахівця на об’єкт та складання кошторису на проведення робіт.

Ціна монтажу каналізації

Вартість монтажу природно безпосередньо залежить від складності пристрою каналізації, від того, які роботи доведеться виконувати як усередині самої будівлі, так і за її межами при виведенні зливних труб до стікового колодязя. Більшою мірою тут гратиме переваги та вимоги самого замовника.

Пишіть чи дзвоніть нам і ми Вам допоможемо!

Ви можете замовити наші послуги онлайн

+38(050) 846 49 04

info@zemlebud.com.ua

Ми працюємо по місту Києву та всій Київській області